Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

BOJA ZA KOSU 140ml DELICATO BIOKAP

20,90 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

BioKap Nutricolor Delicato prirodna boja za kosu 140 ml

ŠIFRA: TELU00120
BARCODE: BLBD

Nutricolor Delicato boje za kosu rezultat su istraživanja koje je omogućilo stvaranje boja koje daju prirodan ton i sjaj. Dobro prekrivaju sijedu kosu već kod prvog nanošenja i imaju zaštitini učinak.

Sadrži Tricorepair kompleks koji je formuliran na osnovu rižinih proteina, derivata vrbe i lipofilnih kiselina iz voća. Rižini proteini imaju restrukturirajući učinak, derivat vrbe zadržava kosu sjajnom i produžuje djelovanje boje, a lipofilne kiseline iz voća njeguju kožu vlasišta za vrijeme nanošenja boje.

Boja sadrži prirodne UV filtere iz ekstrakta vrbe.

Napomena:

Osobe koje imaju manje od 50% sijede kose - za održavanje prirodne boje nanesite nijansu sličnu vašoj prirodnoj boji kose.

Osobe koje imaju više od 50% sijede kose - za održavanje prirodne boje nanesite nijansu nešto tamniju od vaše prirodne boje kose.

Garancije: Ne sadrži amonijak, rezorcin, parafenildiamin, hidrokinon, paraben ni parfem. Testirana je na nikal <0,0001% i dermatološki testirana, a nije testirana na životinjama.

Način primjene: Prije nanošenja lagano iščetkati kosu da bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši da se boja prilikom nanošenja na kosu ne bi razlila po koži. Sadržaj mješavine najprije nanijeti na korijen kose, lagano umasirati i ostaviti da djeluje 20 minuta. Nakon toga nanijeti ostatak sadržaja po cijeloj duljini kose i ostaviti da djeluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena isprati boju, pa nanijeti Nutricolor šampon i Nutricolor balzam iz iste linije i dobro oprati kosu.

Upozorenje: Prije primjene pročitati upute na pakiranju boje. Kod senzibilne kože napraviti test 48 sati prije nanošenja boje. Ne nanositi boju na iritirano vlasište.

Na raspolaganju je 14 nijansi.

(NAPOMENA: Molimo da odaberete količinu a po primitku narudžbe ćemo Vas kontaktirati za nijanse. Hvala!)