Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

FANGO ACTIVITY DAY KREMA

58,80 KM 47,05 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Fango krema Activity Day 200 ml - sa novim aktivnim sastojkom Planktigyn-om (Reducira neestetske pojave na koži, izduzuje siluetu i pojacava cvrstocu koze.)

ŠIFRA: TELU00312
BARCODE: -

Guam Planktigyn je inovativni aktivni sastojak dobiven iz Atlanskog oceana. Naucne studije provedene in vitro pokazale su da ima svojstva koja stimuliraju adiponektin, skrivenu molekulu u nasim adipoznim satnicama. Adiponektin je u stanju za vrijeme normalne fizicke aktivnosti ukloniti podkozne naslage iz naseg organizma, pospijesujuci apsorpciju glukoze i povecavajuci proizvodnju energije.

Kontinuiranim koristenjem kreme postizemo zavidnu siluetu, reduciraju se neestetske pojave na mjestima gdje su prisutne podkozne nakupine, poboljsava se elasticnost koze kojoj se ponovno vraca cvrstoca i sjaj. Najbolji rezultati postizu se koristenjem kreme prije fizicke aktivnosti.


Nacin primjene: Nanijeti kremu ujutro i navecer ili prije fizicke aktivnosti, laganim masiranjem do poptunog upijanja.


Napomena: Utjecaj na siluetu je kozmeticki utjecaj i ne predstavlja gubitak tezine.


Upozorenje: Kozmeticki proizvod. Samo za vanjsku primjenu. Ne gutati proizvod. Drzati daleko od dohvata male djece. Izbjegavati kontakt s ocima i intimnim dijelovima tijela.