Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

FANGO HLADNA KREMA 250ml

47,10 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

FANGO HLADNA KREMA 250 ml - zbog svog bogatog sastava ciljano djeluje na smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2,7 cm. Sprječava zadržavanje tekućina u tkivima, reducira masne jastučiće, vraćajući koži čvrstoću i elastičnost. Krema je namijenjena osjetljivoj koži sa venama i kapilarama.

ŠIFRA: TFH000001
BARCODE: -


U suradnji sa institutom u Paviji nastala je FANGO KREMA koja ima praktičnu i brzu primjenu te višestruko djelovanje na celulit. Krema sadrži alge, glinu, bršljan, Centellu, divlji kesten, brezu i kofein. Zbog svog bogatog sastava ciljano djeluje na smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2,7 cm (rezultati dobiveni u suradnji sa institutom u Paviji, nakon tretmana od mjesec dana), sprječava zadržavanje tekućina u tkivima, reducira masne jastučiće, vraćajući koži čvrstoću i elastičnost. Krema je namijenjena osjetljivoj koži sa venama i kapilarama.

Način primjene: Fango hladna krema nanosi se u srednjem sloju laganom masažom do potpunog upijanja jednom dnevno kroz mjesec dana. Tijekom tretmana zbog dodatka mentola krema dubinski hladi kožu.