Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM AlgaCollagen blato 500 g

96,00 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM blato ALGA COLLAGEN 500 g - nakon mjesec dana primjene pospješuje proizvodnju kolagena tipa 3 i izaziva poboljšanje izvanstaničnih matrica i estetiku kože. Bori se protiv slobodnih radikala odgovornih za oksidativni stres koji uzrokuje starenje kože. Koži vraća sjaj, čvrstoću i elastičnost.

ŠIFRA: 510176649
BARCODE: -

BLATO ALGA COLLAGEN 500 g
Prevenira i spriječava opuštanje kože, a njegova učinkovitost je potvrđena kliničkim testovima
Studije su pokazale da blato ALGA COLLAGEN nakon mjesec dana primjene pospješuje proizvodnju kolagena tipa 3 i izaziva poboljšanje izvanstaničnih matrica i estetiku kože. Uz to bori se protiv slobodnih radikala odgovornih za oksidativni stres koji uzrokuje starenje kože. Koži vraća sjaj, čvrstoću i elastičnost.
1 kg blata sadrži visoke koncentracije čistog ekstrakta algi koji odgovara cca 1 kg svježih algi.
Morske alge bogate svojstvima koja su prepoznata u svijetu znanosti pravi su koncentrat mora i sadrže: proteine, masti , ugljikohidrate, manitol, klor, fosfor, sumpor, jod, natrij, kalij, kalcij, magnezij, cink, kobalt, željezo, mangan, bor, silicij, vitamine: beta karoten, askorbinsku kiselinu te vitamine skupine B.
Aktivni sastojci: Svi biljni ekstrakti u blatu dobiveni su specijalnim postupcima ekstrakcije koji zadržavaju nepromijenjene oligoelemente i funkcionalna svojstva biljke.


Održivost: Branje algi izvodi se posebnom napravom na starinski način koji ostavlja nedirnut korijen biljke i tako ne mijenja ekosustav ni dno oceana.


Način primjene: Nanijeti veću količinu blata na bedra, stražnjicu i trbuh masirajućim laganim kružnim pokretima. Omotati prozirnom folijom i pustiti da djeluje 30 minuta. Nakon toga skinuti blato ispiranjem s mlakom vodom. Proizvod može izazvati lagano crvenilo koje brzo nestaje, a ovisi o količini nanesenog proizvoda.


Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Ne gutati proizvod. Držati daleko od dohvata djece. Izbjegavati kontakt s očima. Ne koristiti u slučaju alergije na sastojke proizvoda niti na oštećenoj koži. Kozmetički proizvod, dermatološki testiran.