Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM BLATO ZA TUŠIRANJE 500G

59,80 KM 47,85 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Blato DOCCIA TERMICO 500 g - termičko blato koje se masira pod tušem kroz 3 ili više minuta proizvodi ugodnu ali intenzivnu toplinu sa lipolitičkim i drenirajućim tretmanom protiv celulita.

ŠIFRA: 510176452
BARCODE: -

Termičko blato koje se masira pod tušem kroz 3 ili više minuta proizvodi ugodnu ali intenzivnu toplinu sa lipolitičkim i drenirajućim tretmanom protiv celulita. Daje rezultate već kod prve primjene tako da djeluje na smanjenje celulita i potkožnih masnih naslaga, čineći kožu čvrstom i kompaktnom. Blato Doccia uz alge i glinu sadrži čisti tormalin, crni mineral koji ima svojstvo apsorpcije tjelesne temperature kako bi je kasnije otpustio u obliku dalekih infracrvenih zraka (FIR) sa svim prednostima za stanice i tkivo. Proizvod je dermatološki testiran.

Način primjene: Otuširati se toplom vodom. Nanijeti veću količinu blata na trbuh, ruke, noge i stražnjicu izbjegavajući intimne dijelove tijela. Masirati 3 minute ili više. Isprati s vodom. Ne koristiti gel za tuširanje nakon prmjene blata. Ukoliko za vrijeme masiranja toplina postane prejaka ili je proizvod došao u kontakt s intimnim dijelovima tijela, odmah isprati s hladnom vodom kako bi se prekinuo učinak zagrijavanja. Oprati ruke nakon primjene blata.

Upozorenje: Ne nanositi proizvod na oštećenu kožu. Ne koristiti za lice i kosu, u slučaju popucalih kapilara, u trudnoći i za vrijeme dojenja. Paziti da ne dođe u kontakt s očima i sluznicom. U slučaju da se dogodi kontakt s očima ili sluznicom dobro isprati s hladnom vodom.Držati daleko od dohvata djece.