Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM tajice SPORT XS-S

93,00 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Anticelulitne tajice SPORT XS-S. Kretanjem masiraju noge, stražnjicu i na mjestima koja su teško dostupna, reduciraju celulit i podkožne naslage te vode brigu o tvom dobro stanju i ljepoti.

ŠIFRA: TELU00310
BARCODE: -

LEGGINGS SPORT TAJICE ZA MASAŽU

TRI PREDNOSTI: S ALGAMA GUAM, ELASTIFICIRANO S DIFERENCIRANIM VALOVIMA I S BIOAKTIVNIM MINERALIMA FIR.

Masirajuće tajice sport Guam iz materijala emana i učinkom dalekih infracrvenih zraka (F.I.R.) koriste tehnologiju mikro inkapsulacije s polaganim otpuštanjem aktivnih tvari iz algi. Materijal iz kojeg su izrađene stimulira mikro cirkulaciju zahvaljujući strukturi na osnovi diferenciranih valova na glatkim i zadignutim zonama tijela.  

Način upotrebe: Ispod tajica nositi intimno rublje.

Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno  rukama lagano raširite materijal . Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvih nošenja. Perivo na 40C.

Tajice se mogu koristiti nakon poroda. NE SMIJU SE KORISTITI ZA VRIJEME TRUDNOĆE.                                                                                                   

TEHNOLOGIJA MIKROINKAPSULACIJE U SLUŽBI FUNKCIONALNE KOZMECEUTIKE                                                            

- POBOLJŠAVA MIKROCIRKULACIJU

- REDUCIRA CELULIT

- ČINI KOŽU ČVRŠĆOM I KOMPAKTNIJOM                                                                                                                                              

Masirajuće tajice  Guam sadrže mikro kapsule  ugrađene u materijal koji otpušta u kožu aktivne komponente iz morskih algi i obavljaju svoju aktivnost do nestanka aktivnih komponenti a to je zahvaljujući mikro inkapsulaciji i sporom otpuštanju u pravilu nakon nekoliko tjedana korištenja tajica. Masirajuće tajice sport GUAM ne prestaju s djelovanjem na celulit i re- modeliranje kroz vrijeme korištenja naprotiv djelovanje na jačanje kože i dalje traje  nakon mnogobrojnih  pranja tajica. Tehnologijom „emana guam“  od inteligentnog materijala   koji sadrži bio aktivne minerale u kristalu koji apsorbiraju tjelesnu toplinu i otpuštaju je u obliku dalekih infracrvenih zraka (F.I.R). Daleke infracrvene zrake su elektromagnetski valovi esencijalni za naše dobro stanje i koriste se na polju medicinskih terapija. Bio aktivni mineralni kristali poboljšavaju mikro cirkulaciju na nivou kože. Kako su integrirani u materijal iz kojeg su izrađene tajice svoju aktivnost obavljaju za cijelo vrijeme trajanja tajica. Tajice su tako ugodne za nošenje da omogućavaju nesputano kretanje za vrijeme bavljenja sportom vršeći kontinuiranu masažu koja olakšava apsorpciju aktivnih komponenti iz algi. Kretanjem masiraju noge, stražnjicu i na mjestima koja su teško dostupna, reduciraju celulit i podkožne naslage te vode brigu o tvom dobro stanju i ljepoti.                       

GUAM MIKROKAPSULE SASTOJCI: voda, kaprilni i kaprinski trigliceridi, Laminaria digitata u prahu, materijal od mikro vlakana  emana – tehnologija koja je certificirana i sigurna za kožu, znanstveno testirana po internacionalnim protokolima provedenim u nezavisnim laboratorijima.

Emana ima certifikat Oeko-Tex klasa I.