Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

FANGO KREMA ZA TRBUH 150ml

35,00 KM 28,00 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

FIR Fango krema za trbuh 150 ml - za tretiranje masnih naslaga i neestetskih pojava na području trbuha i struka. Vraća koži čvrstoću i elastičnost. Obogaćena je tormalinom; mineralom koji ima svojstvo da upija tjelesnu toplinu koju vraća u obliku dalekih infracrvenih zraka FIR koje koriste stanicama i tkivu.

ŠIFRA: TFR000001
BARCODE: -

Zahvaljujći aktivnosti algi krema je korisna za tretiranje masnih naslaga i neestetskih pojava na području trbuha i struka. Vraća koži čvrstoću i elastičnost. Obogaćena je tormalinom; mineralom koji ima svojstvo da upija tjelesnu toplinu koju vraća u obliku dalekih infracrvenih zraka FIR koje koriste stanicama i tkivu.


Funkcionalni sastojci: Alge obnavljaju, čiste i hidratiziraju kožu, te uklanjaju višak tekućine; Mineralni tormalin sa kompleksom koji zagrijava, stimulira mikrocirkulaciju; Eterična ulja limuna; čiste kožu zahvaljujući polifenolima i imaju hranjivi učinak kod tretmana celulita i masnih naslaga; Gorka naranča u kombinaciji s kofeinom ima lipolitičko djelovanje; reducira akumilirane masnoće potkožnog tkiva.


Način primjene: Nanijeti kremu ujutro i navečer uz laganu masažu do potpunog upijanja.
Normalna je pojava laganog crvenila i peckanja na mjestima gdje je nanešena krema.


Upozorenje: Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. Oprati ruke nakon nanošenja kreme. Ne nanositi kremu u slučaju alergije na sastojke i na kožu koja je oštećena i iziritirana.


Napomena: Kozmetički proizvod, dermatološki testiran, može se koristiti samo za vanjsku primjenu.