Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

MANDORLO PILING ZA LICE I TIJELO 190g

28,40 KM 22,75 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Fiori di Mandorlo scrub za lice i tijelo - 190g

ŠIFRA: TELU00318
BARCODE: -

Zahvaljujući kremastoj strukturi biljnih maslaca i abrazivnom učinku kristala soli, scrub za lice i tijelo zaglađuje i omekšava kožu čineći je sjajnijom i nježno mirisnom. Piling je osnova brige o ljepoti: oslobađa kožu od površinskiodumrlih stanica koje je raslojavanjem čine krutom, omekšava kožu vraćajući joj ujednačenost i pripremajući je za slijedeće tretmane. Kako bi sve to mogao obaviti ovaj proizvod sadrži dragocjene prirodne sastojke nježne za kožu: Karite maslac i biljni voskovi imaju omekšavajući učinak istvaraju zaštitni film na koži čineći je mekom i elastičnom. Mikro granule soli dobivene rekristalizacijom kamene soli – najprije otopljene u čistoj vodi koja se potom filtrira i ponovo kristalizira kako bi se postigla maksimalna čistoća. Ekstrakte biljnih ulja iz bio uzgoja za omekšavanje i hranjenje kože i očuvanje njenog hidrolipidnog filma koji je pokriva. U mirisnom dijelu scrub je obogaćen vodom frezije, hidratantnom i omekšavajućom, te mlijekom slatkog badema iz bio uzgoja koje ima nježna, ublažavajuća i hranjiva svojstva.

Garancije : Bez parabena, parafina, mineralnih ulja, silikona, GMO, SLS, SLES, DEA, formaldehida, Nikel testirano, dermatološki testirano, nije testirano na životinjma, pogodno i za vegane.

Način primjene: Masirati po vlažnoj koži kružnim pokretima i nakon toga ispirati s mlakom vodom. Odmah ostavlja kožu glatku i baršunast. Sadrži 93% sastojaka prirodnog izvora.