Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!
OUTLET

ENER PLUS NONI 15x10ml MONODOZE

33,80 KM 13,55 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

ENER PLUS NONI,15 vrećica monodoza - tekući dodatak prehrani namijenjen savladavanju fizičkog i psihičkog umora, za jačanje memorije i intelektualnih funkcija. (OGRANIČENA KOLIČINA SNIŽENA ZBOG ROKA 30.06.2023.)

ŠIFRA: TELU00291
BARCODE: -


ARONIJA + DATULA + RIŽINE KLICE

Dodatak prehrani s medom, matičnom mliječi, fosfatidil serinom, sokom nonija i ekstraktom sibirskog ginsenga
Bez glutena, laktoze, konzervansa i bojila

Noni (Morinda citrifolia) – Jačanje
Sibirski ginseng (Eleutherococcus senticosus Maxim) – Intelektualna funkcija

Dodatak prehrani na osnovu fruttoligolisata* i sastojaka koji imaju jačajuća svojstva kao što su sibirski ginseng i sok nonija. Noni je biljka koja raste u Polineziji, ima jačajuća i antioksidativna svojstva namijenjena savladavanju fizičkog i psihičkog umora. Sibirski ginseng može biti koristan za jačanje memorije i intelektualnih funkcija. Proizvod sadrži još fosfatidilserin, komponentu iz sojinog lecitina, med i matičnu mliječ.
FRUTTOLIGOLISATO* predstavlja mješavinu soka aronije, soka datule i soka iz proklijale riže,
koja je posebno bogata fitonutrijentima.
Proklijala riža proizvedena je u parku prirode Lessina. Dobiva se koristeći izvorske vode kontrolirane temperature, a bogata je mikronutrijentima. Koncentrirani sok datule dobiva se iz ploda mediteranske afričke biljke. Koncentrirani sok aronije, biljke porijeklom iz Sjeverne Amerike izrazito ljubičastih plodova pokazao se korisnim za jačanje i održavanje prirodnih obrambenih funkcija organizma.
 
Način primjene: 1 vrećica dnevno ujutro prije jela ili prema potrebi, nerazrijeđena ili razrijeđena vodom ili nekom drugom tekućinom.


Neto količina: 15 vrećica od 10 ml = 150 ml (196 g)


Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze nesmiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.