Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

ENER PLUS REINTEGRA

17,80 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

ENER PLUS REINTEGRA - nadopuna vitaminima i mineralima - doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije doprinose normalnoj probavi -doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava - doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni, hrskavice, kostiju, kože i krvnih žila - sadrži ekstrakt korijena Rodiola rosea

ŠIFRA: TBLR00001
BARCODE: -

EnerPlus Reintegra je dodatak s magnezijem, kalijem, natrijem i klorom, koji je koristan za brzo vraćanje mineralnih soli koje se gube tijekom intenzivnog znojenja. Također koristan je tijekom sportskih aktivnosti kada do nedostatka tih minerala.

Dodatak prehrani sadrži magnezij i vitamin C koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije; kloride koji doprinose normalnoj probavi proizvodnjom klorovodične kiseline u želucu; vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni, hrskavice, kostiju, kože i krvnih žila.

Nadalje, Enerplus Reintegra sadrži ekstrakt korijena Rodiola rosea, biljku koja raste u Sibiru i Tibetu, što je vrlo korisno u slučaju mentalnog i tjelesnog umora.