Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

SPREJ ZA DJECU SPF 50+ PROZIRNI NATURE'S

43,00 KM 34,40 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Prozirni sprej za sunčanje za djecu SPF50+ za lice i tijelo 200 ml (vrlo visoka zaštita). Prozirni sprej koji se brzo upija i suši namjenjen zaštiti nježne i jako osjetljive dječje kože sa efektom protiv pijeska. Sadrži kompleks IR SUN, kombinaciju mikroinkapsuliranih i fotostabilnih filtera za produženu zaštitu od UVA, UVB i IR zraka. Sadrži jednostaničnu vodu slatke naranče iz bio uzgoja i rižino mlijeko.

ŠIFRA: TELU00343
BARCODE: -

Način primjene: Kod prvog otvaranja pritisnuti čep prema dolje i zaokrenuti ga kako bi razbili vanjsku zaštitu. Raspršiti jednolično sprej po cijelom tijelu prije i za vrijeme izlaganja suncu, izbjegavajući kontakt s očima. Ponoviti tijekom dana u slučaju dužeg izlaganja suncu.

Trostruka zaštita UVA, UVB i IR. Formula s biorazgradivim sastojcima. Nikel i dermatološki testirano. Pogodno i za vegane. Proizvod je vodootporan.

Upozorenja: Aerosol je zapaljiv. Pakiranje je pod pritiskom, može eksplodirati ukoliko ga grijemo. Držati daleko od izvora topline, zagrijanih površina, iskri i otvorenog plamena. Ne pušiti uz proizvod. Ne špricati po otvorenoj vatri ili drugom izvoru topline. Ne bušiti niti paliti ambalažu ni kada je prazna. Zaštiti od sunčevih zraka. Ne izlagati temperaturi višoj od 50C. Držati izvan dohvata male djece. Samo za vanjsku primjenu. Ne koristiti u druge svrhe osim one za koju je proizvod predviđen.