Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!
OUTLET

GUAM AKTIVATOR U SPREJU ZA TAJICE

68,30 KM 34,15 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

(POPUST OD 50% OBRAČUNAVA SE SAMO NA PROIZVODE SA ROKOM TRAJANJA DO 31.12.2024.) GUAM AlgaCaps aktivator za tajice u spreju 100 ml - ponovo aktivira anticelulitni učinak tajica punjenjem mikrokapsulama morskih algi.

ŠIFRA: TELU00319
BARCODE: -

Alagacaps aktivator je tretman u obliku spreja koji je nastao kao rezultat najnovijih studija nanotehnologije, a djeluje tako da kod kozmetotekstila (Leggings tajica) ponovo aktivira anticelulitni učinak punjenjem mikrokapsulama morskih algi promjera 100-300 mm. Mikro kapsule se nakon nanošenja učvrste na materijal zahvaljujući elektrostatskom privlačenju negativnog naboja njegovih vlakana. Materijal je tako u mogućnosti da se ponovo napuni aktivnim sastojcima algi koji se nalaze u mikrokapsulama iz spreja i nastavlja sa svojim anticelulitnim djelovanjem.

Način primjene: prije upotrebe protresti sprej. Pošpricati unutarnji dio kozmetotekstila (Leggings tajica) sa udaljenosti od 10-15 cm i pričekati da se osuši prije oblačenja. Za intenzivan tretman preporučuje se nanošenje aktivatora svaki puta prije oblačenja tajica kroz 10 dana, a nakon toga svaki drugi dan. Za svako nanošenje preporučuje se 15 špricanja po unutarnjem dijelu tajica koje dolazi u kontakt s kožom. Bočica sa sprejom sadrži 100 ml i dovoljna je za tretman od 40 dana.

Garancije: dermatološki testirani, testirano na nikal.