Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

KREMA ZA UČVRŠĆIVANJE TIJELA 150ml GUAM GLIKO

50,00 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Bioactivity za učvršćivanje tijela i protiv strija sa glikolnom kiselinom 150 ml

ŠIFRA: 510176067
BARCODE: -

GUAM Bioactivity krema za učvršćivanje tijela i protiv strija sa glikolnom kiselinom 150 ml


Krema je bogata prirodnim aktivnim tvarima koje dubinski vlaže kožu, štite njenu strukturu i pospješuju njeno obnavljanje. Funkcionalni sastojci prisutni u kremi u kombinaciji s algama održavaju optimalne nivoe hidratacije kože. Krema obnavlja funkcionalnost opuštene kože umanjujući s vremenom postojeće strije i djelujući preventivno na stvaranje novih. Koža odmah izgleda kompaktna i elastična, a za vrijeme tretmana vidljiv je estetski napredak na koži. Krema se može koristiti za bedra, stražnjicu, trbuh, grudi i ruke.
Funkcionalni sastojci:hidroglikolni ekstrakt crvene makro alge Gelidium sesquipedale, glikolna kiselina, biolikvefat algi, vodeno glicerinski ekstrakt pantenola, marulja, ekstrak gljive hrastova sjajnica (Reish) i alge.
Način primjene: Nanijeti kremu na mjesta sa strijama i masirati do potpunog upijanja. Preporučuje se kremu nanositi ujutro i navečer.
Upozorenja: Samo za vanjsku primjenu. Držati van dohvata male djece. Ne izlagati se suncu i UV lampama nakon nanošenja kreme.