Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!
OUTLET

ZENZERO mlijeko za tuširanje 200 ml.

20,40 KM 14,30 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Kremasto i baršunasto mlijeko za tijelo pere maksimalnom nježnošću zahvaljujući specijalnim tenzidima biljnog porijekla i mješavini hranjivih ekstrakata. Opuštajuće note cvijeta orhideje i začinske note đumbira otpuštaju se pod toplim mlazom vode, dajući osjećaj mirisnog i senzualnog, ostavljajući kožu mekom i hidratiziranom.

ŠIFRA: 510176377
BARCODE: -

Tamo gdje se rađa sunce zrak miriše na začine, bademe i cvijeće. Trenutak bijega u egzotične rafinirane tonove koji se otvaraju korak po korak. Fiori di Zenzero je mirisna linija koja obavija tijelo ostavljajući na koži osjećaj zadovoljstva.

Način primjene: Nanijeti mlijeko na mokru kožu tijela, umasirati i isprati vodom.

Linija rođena iz ljubavi prema prirodi i prema ljepoti. Dragocjene formule na osnovu prirodnih biljnih sastojaka i veličanstvenih, senzulanih mirisa koji nas obavijaju ispunjavajući sve naše želje i darujući nam trenutke čistog užitka.

Svi proizvodi iz linije imaju slijedeće garancije: ne sadrže parabene, parafine, mineralna ulja, GMO, SLS, SLES, DEA, formaldehid, dermatološki su testirani, testirani su na nikal, a nisu testirani na životinjama.