Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

MASKA VIOLA BIOKAP

26,20 KM 20,95 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Biokap maska Viola protiv žutila za plavu, posvijetljenu i sijedu kosu 150 ml - Sa ljubičastom glinom i cvijetom različka iz bio uzgoja

ŠIFRA: TELU00323
BARCODE: -

Biokap maska Viola protiv žutila za plavu, posvijetljenu i sijedu kosu 150 ml

-          Sa ljubičastom glinom i cvijetom različka iz bio uzgoja

 

Krema - maska koja služi i kao regenerator. Bogata i svilena neutralizira neželjene reflekse žute i narančaste boje na plavoj, posvijetljenoj i sijedoj kosi. Daje hladne reflekse, oživljava sjaj kose bez da je čini teškom. Njenu  formulu čini koncentrat ljubičastih pigmentima, ljubičasta glina i različak iz bio uzgoja za korekciju neželjenih refleksa, karite maslac i pantenol za hidrataciju, a sve  kako bi je pripremili za izradu frizure.    

Način primjene: Nanijeti masku na opranu kosu i ostaviti da djeluje 2-3 minute.

Za jači učinak ostaviti masku da djeluje  5-10 minuta  i zatim  dobro isprati mlakom vodom. 

Napomena: Preporučljivo je koristiti zaštitne jednokratne rukavice. Držati daleko od dohvata male djece. U slučaju kontakta s očima dobro isprati s vodom.

Garancije: Bez parabena, parafina, mineralnih ulja, GMO, SLS, SLES, DEA, derivata formaldehida, dermatološki testirano, Nikel testirano (<0,0001%), nije testirano na životinjama. PET i kartonska ambalaža su 100% reciklirajuće. 9t% svih sastojaka je iz priodnog izvora. Formula vegan bez derivata životinjskog porijekla.