Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM BLATO ZA RUKE 250ML

62,30 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Blato za ruke 250 ml - Intenzivan tretman za redukciju lokaliziranih naslaga i neestetskih pojava na rukama. Pogodno za dreniranje potkožnog masnog tkiva, poboljšava elasticitet i jača kožu.

ŠIFRA: TELU00341
BARCODE: -


Intenzivan tretman za redukciju lokaliziranih naslaga i neestetskih pojava na rukama. Pogodno za dreniranje potkožnog masnog tkiva, poboljšava elasticitet i jača kožu.


Alge su pravi koncentrat mora koji sadrži peptide, lipide, glukozide, manitol, klor, fosfor, sumpor, jod, natrij, kalij, kalcij, magnezij, cink, kobalt, željezo, mangan, bor, silicij, vitamine: beta karoten (provitamin A), askorbinsku kiselinu (vitamin C) i kompleks vitamina B.


Funkcionalni sastojci :
- Alge (Laminaria digitata, Fucus Vesiculosus) bogate proteinima, aminokiselinama, vitaminima i mineralnim solima, usporavaju starenje kože neutralizacijom slobodnih radikala. Imaju regenerativna svojstva koja pomažu u revitalizaciji kože stvarajući zaštitnu hidratantnu barijeru. Rezultati dobiveni kliničkim pilot ispitivanjima nanošenja blata od algi evidentirali su značajno poboljšanje strukture kože izvan staničnog matriksa koji izaziva sintezu kolagena.
Biljni ekstrakt za učvršćivanje kože (divlji kesten, piskavica, hmelj, poljska preslica, hamamelis i stolisnik) dobiven ultrazvučnom ekstrakcijom na niskoj temperaturi obavlja sinergijsku aktivnost drenaže i učvršćivanja kože
Eterično ulje komorača: dobiveno iz biljke Foeniculum vulgare pokazalo se dobro u reduciranju zadržavanja vode i potkožnih tekućina i u stimulaciji drenaže toksina iz kožnog tkiva. Uz to djeluje i na sužavanje raširenih kožnih pora.

Način primjene: Laganom masažom nanijeti blato na unutarnju stranu ruku. Navući zaštitne navlake pazeći da gumice koje su na krajevima budu široke kako se nebi uklonilo blato na području koje se tretira. Ostaviti da stoji 25- 35 minuta i zatim isprati. Tretman predviđa 5 nanošenja tijekom 2 tjedna.
Ovo pakiranje sadrži 10 zaštitnih navlaka koje olakšavaju tretmane.
Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Ne gutati proizvod. Držati daleko od dohvata djece. Izbjegavati kontakt s očima. Ne koristiti u slučaju alergije na sastojke proizvoda niti na oštećenoj koži.