Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM SlimNotte tajice S-M

145,00 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

REMODELIRAJU TIJELO I ČINE GA VITKIJIM ZA VRIJEME NOĆNOG ODMORA. Sa morskim algama i bioaktivnim mineralima: • REDUCIRA CELULIT • REDUCIRA OBUJAM BEDARA • ČINE KOŽU ČVRŠČĆOM I JAČOM

ŠIFRA: 510176647
BARCODE: -

Fibramar tajice Slim Notte
REMODELIRAJU TIJELO I ČINE GA VITKIJIM ZA VRIJEME NOĆNOG ODMORA
Sa morskim algama i bioaktivnim mineralima
• REDUCIRA CELULIT
• REDUCIRA OBUJAM BEDARA
• ČINE KOŽU ČVRŠČĆOM I JAČOM


Tajice su izrađene iz kozmeto materijala koji je ugodan za nošenje, mekan, propustan, a nastao je kao rezultat procesa istraživanja i razvoja kako bi se dobio idealan model za nošenje za vrijeme opuštanja i spavanja.


U trenucima opuštanja koristeći noćni bioritam kože, tajice SLIM NOTTE učinkovito djeluju zahvaljujući tehnologiji FIBRAMAR koja objedinjuje visoke koncentracije mikro inkapsuliranih morskih algi sa polaganim otpuštanjem aktivnih sastojaka te bioaktivne minerale F.I.R. koji donose benefite dalekih infracrvenih zraka koji djeluju na poboljšanje mikrocirkulacije kože.


Kozmetički rezultati su izvanredni, a pokazali su to klinički testovi obavljeni u renomiranim Univerzitetima u Italiji. Koristeći tajice redovito kroz 30 dana 6 sati dnevno rezultati su pokazali slijedeće: smanjenje obujma bokova do 2,5 cm – srednja vrijednost 1,44 cm.
Na ljestvici od 1 do 4 (1 nije učinkovit, a 4 je vrlo učinkovit) ocjena je 3,35.


Kompletni testovi s rezultatima mogu se vidjeti na stranicama www.guam.it


Način upotrebe: Ispod tajica nositi donje rublje. Kod prvog oblačenja, ukoliko je potrebno lagano rukama raširiti materijal. Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvih nošenja. Za potpuni noćni anticelulitni tretman prije oblačenja tajica, namažite Inthenso noćnu kremu, kružnim pokretima, do potpunog upijanja.

Napomena: Tajice se ne smiju nositi za vrijeme trudnoće. Veličine tajica nalaze se na dnu pakiranja. Smanjenje obujma ne dovodi do gubitka težine.


Način održavanja: Perivo na 40° C bez upotrebe omekšivača. Ne centrifugirati. Ne stavljati u sušilicu za rublje. Ne peglati.