Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!
BESPLATNA DOSTAVA

GUAM tajice POWER FIT

139,50 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

FIBRAMAR TAJICE POWER FIT - Sa morskim algama Guam i bioaktivnim mineralima Inovativni dizajn „Beauty Tech“ namijenjen podizanju fizičke forme, sa visokom učinkovitosti u uklanjanju celulita, dokazano kliničkim testovima.

ŠIFRA: 510176616
BARCODE: -

FIBRAMAR TAJICE POWER FIT
- Sa morskim algama Guam i bioaktivnim mineralima
Inovativni dizajn „Beauty Tech“ namijenjen podizanju fizičke forme, sa visokom učinkovitosti u uklanjanju celulita, dokazano kliničkim testovima.


Široki pojas na vrhu tajica je specijalno izrađen, ima remodelirajući učinak. Ne steže, ne pada, drži trbuh i maksimalno omogućuje sportsku aktivnost. Inovativna tkanina, masirajućeg materijala sa diferenciranom gramaturom za slobodno kretanje čak i kod intenzivnih treninga. Tajice Guam s morskim algama i bioaktivnim mineralima FIR imaju anticelulitni i remodelirajući učinak koji čini noge i butine vitkijima. Zahvaljujući inovativnom dizajnu „Beauty Tech“ one su udobne mekane i prate prirodnu liniju tijela.
Kozmetički rezultati su izvanredni, pokazali su to klinički testovi obavljeni u renomiranim Univerzitetima u Italiji. Koristeći tajice redovno kroz 30 dana 6 sati dnevno rezultati su pokazali slijedeće: smanjenje obujma bokova do 2,5 cm – srednja vrijednost 1,44 cm.


Na skali od 1 do 4 (1 nije vrlo učinkoviti, 4 vrlo učinkovito) prosječni rezultat subjektivne procjene učinkovitosti koja se percipira je rezultat 3,35.
Kompletni testovi s rezultatima mogu se vidjeti na stranicama guam.it


FIBRAMAR TKANINA: Mikrovlakna koja sadrže morske alge Guam i bioaktivne minerale


Način upotrebe: Ispod tajica nositi donje rublje. Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno rukama lagano raširiti materijal. Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvih nošenja.


Napomena: Tajice se ne smiju nositi za vrijeme trudnoće. Veličine tajica nalaze se na dnu pakiranja.
Smanjenje opsega ne dovodi do gubitka težine.


Način održavanja: Perivo na 40°C bez upotrebe omekšivača. Ne centrifugirati. Ne stavljati u sušilicu za rublje. Ne peglati.