Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM TAJICE PRO MASSAGE S-M

153,80 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM FIBRAMAR TAJICE PRO MASSAGE - Inovativni dizajn „Beauty Tech“. Sa morskim algama Guam i bioaktivnim mineralima. Koncentrirane aktivne tvari iz morskih algi sa polaganim otpuštanjem u kožu djeluju protiv celulita. Dobrobit dalekih infra crvenih zraka FIR sa pojačanim djelovanjem kisika jača čvrstoću kože.

ŠIFRA: GUAM00001
BARCODE: -

FIBRAMAR TAJICE PRO MASSAGE
Inovativni dizajn „Beauty Tech“
Sa morskim algama Guam i bioaktivnim mineralima


• Masirajuća aktivnost zahvaljujući specijalnoj vertikalnoj konstrukciji
• Dizajn „Beauty Tech“ s modelirajućim učinkom prati prirodnu formu tijela
• Koncentrirane aktivne tvari iz morskih algi sa polaganim otpuštanjem u kožu djeluju protiv celulita
• Dobrobit dalekih infra crvenih zraka FIR sa pojačanim djelovanjem kisika jača čvrstoću kože


Tajice su namijenjene modeliranju i masiranju za vrijeme upotrebe. Njihov poseban dizajn realiziran je kroz vertikalnu konstrukciju okarakteriziranu specijalnom „masirajućom točkom“ koja omogućava tajicama da obavljaju nježnu kontinuiranu mikro masažu koja pospješuje mikrocirkulaciju kože i utječe na njeno zatezanje. Mikrocirkulacija kože pomaže u uklanjanju celulita i učvršćuje kožu bokova, nogu i stražnjice.
Tajice su idealne za sportske aktivnosti jer pokreti potenciraju djelovanje masaže. Mekani obavijajući materijal iz kojeg su izrađene sa dvosmjernim elasticitetom zamišljen je tako da prati svaki slobodan pokret. Prianjaju uz tijelo s laganim stezanjem, dobro pokrivaju, komforne su i ne padaju. Materijal je neproziran i omogućava slobodne pokrete.
Kozmetički rezultati su izvanredni, pokazali su to klinički testovi obavljeni u renomiranim Univerzitetima u Italiji.

Koristeći tajice redovno kroz 30 dana 6 sati dnevno rezultati su pokazali slijedeće: smanjenje obujma bokova do 2,5 cm – srednja vrijednost 1,44 cm.
Na ljestvici od 1 do 4 (1 nije učinkovit, a 4 vrlo učinkovit) ocjena je 3,35.


Kompletni testovi s rezultatima mogu se vidjeti na stranicama www.guma.it


Način upotrebe: Ispod tajica nositi donje rublje. Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno rukama lagano raširiti materijal. Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvih nošenja.


Napomena: tajice se ne smiju nositi za vrijeme trudnoće. Veličine tajica nalaze se na dnu pakiranja. Smanjenje opsega ne dovodi do gubitka težine.


Način održavanja: Perivo na 40° C bez upotrebe omekšivača. Ne centrifugirati. Ne stavljati u sušilicu za rublje. Ne peglati.