Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM TAJICE PUSH-UP S-M

93,00 KM 74,40 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Anticelulitne tajice PUSH-UP S-M. REMODELIRAJU I PODRŽAVAJU STRAŽNJICU. Popravljaju mikro cirkulaciju kože, reduciraju celulit i povećavaju čvrstoću kože.

ŠIFRA: 510176485
BARCODE: -

Anticelulitne GUAM tajice s mikro inkapsuliranim morskim algama i dalekim infracrvenim zrakama (F.I.R.).
• popravlja mikro cirkulaciju kože
• reducira celulit
• povećava čvrstoću kože


Tajice PUSH-UP GUAM koriste tehnologiju mikro inkapsulacije s polaganim otpuštanjem aktivnih tvari iz algi. Ovi aktivni sastojci apsorbiraju se u kožu i pomoću masaže koju tajice obavljaju na koži u kombinaciji s dalekim infracrvenim zrakama (F.I.R.) sadržanim u bio aktivnim mineralima prisutnim u mikro vlaknima iz kojih su tajice izrađene.


TEHNOLOGIJA MIKROINKAPSULACIJE U SLUŽBI FUNKCIONALNE KOZMECEUTIKE
ODMAH VITKIJA SILUETA REMODELIRA NOGE I STRAŽNJICU
• Remodeliranje ne znači gubitak kilograma

Tajice PUSH UP u materijalu EMANA GUAM sadrže:
-Morske alge mikro inkapsulirane u materijal s polaganim otpuštanjem aktivnih tvari u kožu.
-Materijal EMANA mikro vlakna iz poliamida s bioaktivnim kristalima minerala integriranih u DNA vlakna koja apsorbiraju toplinu tijela i otpuštaju je u obliku dalekih infracrvenih zraka (F.I.R.).
-Ekskluzivni dizajn koji modelira i podržava stražnjicu popravljajući siluetu prirodnim komfornim efektom.


TAJICE PUSH – UP GUAM realizirane su novom tehnologijom „emana guam“ od inteligentnog materijala koji sadrži bio aktivne minerale u kristalu koji apsorbiraju tjelesnu toplinu i
otpuštaju je u obliku dalekih infracrvenih zraka (F.I.R). Daleke infracrvene zrake su elektromagnetski valovi esencijalni za naše dobro stanje i koriste se na polju medicinskih terapija. Bio aktivni mineralni kristali poboljšavaju mikro cirkulaciju na nivou kože. Kako su integrirani u materijal iz kojeg su izrađene tajice svoju aktivnost obavljaju za cijelo vrijeme trajanja tajica. Mikro kapsule inkorporirane u materijal otpuštaju u kožu aktivne komponente iz morskih algi i obavljaju svoju aktivnost do nestanka aktivnih komponenti, a to je zahvaljujući mikro inkapsulaciji i sporom otpuštanju u pravilu nakon nekoliko tjedana korištenja tajica. Tajice PUSH-UP GUAM ne prestaju s djelovanjem na celulit kroz vrijeme korištenja naprotiv djelovanje i dalje traje nakon mnogobrojnih pranja tajica zahvaljujući aktivnim mineralima prisutnim u materijalu. Tajice su tako ugodne za nošenje da omogućavaju komforno kretanje kroz cijeli dan. S pokretima učvršćuje i remodelira noge, butine i stražnjicu i na mjestima koja su inače nedostupna, reducira celulit i podkožne naslage pa pridonosi dobrostanju i ljepoti, sa siluetom koja je vitkija. Materijal od mikro vlakana Emana je tehnologija koja je certificirana i sigurna za kožu, znanstveno testirana po internacionalnim protokolima provedenim u nezavisnim laboratorijima.

Emana ima certifikat Oeko-Tex klase I.


Način upotrebe: Ispod tajica nositi intimnu rublje. Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno lagano raširiti materijal. Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvih nošenja. Rezultati su prikazani nakon nošenja tajica u trajanju od 6 sati dnevno kroz 30 dana. Perive na 40C. Tajice se mogu koristiti nakon trudnoće. NE SMIJU SE KORISTITI ZA VRIJEME TRUDNOĆE.