Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM TOP ACTIVE S-M

42,30 KM 33,85 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM TOP ACTIVE S-M - sa mikroinkapsuliranim morskim algama za čvršću i kompaktniju kožu grudi. Lagani materijal, ugodno pridržava grudi i tehnologija bez šavova daju osjećaj slobode idealan za kretanje i sportske aktivnosti.

ŠIFRA: 510176510
BARCODE: -


GUAM TOP ACTIVE - sa mikroinkapsuliranim morskim algama

Vitamin E ima antioksidativno djelovanje Odlično drže grudi i daju apsolutni komfor Materijal bez šavova Top ACTIVE TRASPIRANTE GUAM sa mikro inkapsuliranim morskim algama sa polaganim otpuštanjem aktivnih komponenti, koristi tehnologiju prozračnog materijala MICROMESH - mikro mreže koja ima prozračna svojstva i lako se suši. Lagani materijal, ugodno pridržava grudi i tehnologija bez šavova daju osjećaj slobode idealan za kretanje i sportske aktivnosti.
• Koža je čvršća i kompaktnija
• Za sva godišnja doba
• Lagani materijal koji potpuno pokriva kožu


Način upotrebe: Top je zamišljen tako da se nosi bez grudnjaka za vrijeme sportskih aktivnosti ili u slobodno vrijeme, a sve zahvaljujući svom dizajnu koji pridržava grudi. Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno lagano raširiti materijal rukama. Top ne steže, a zahvaljujući materijalu koji je bez šavova i mekanom zavoju na donjem dijelu topa, ističe vaše obline. Održavanje. To je periv na 40˚C.
Top Active trasparente Guam sadrži mokrokapsule ugrađene u materijal, koji otpušta u kožu aktivne komponente iz morskih algi. Mikrokapsule su obogaćene vitaminom E sa jakim antioksidativnim svojstvima protiv starenja kože. Obavljaju svoju aktivnost do nestanka aktivne tvari iz algi, a zbog polaganog otpuštanja to traje nekoliko tjedana korištenja topa. Top je ugodan za nošenje i omogućava slobodno kretanje za vrijeme sportskih aktivnosti i u slobodno vrijeme, vršeći kontinuiranu masažu koja omogućuje apsorpciju aktivnih komponenti iz algi u kožu. Kretanjem masira i učvršćuje te vodi brigu o tvojoj ljepoti.