Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM top POWER FIT

63,00 KM 50,40 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

FIBRAMAR TOP POWER FIT UČVRŠĆUJE I JAČA KOŽU - Sa morskim algama Guam i bioaktivnim mineralima Inovativni dizajn „Beauty Tech“, reljefni rebrasti materijal za potencirano masiranje za vrijeme sportskih aktivnosti i dodaci za prozračnost održavaju stalno kožu suhom.

ŠIFRA: 510176617
BARCODE: -

FIBRAMAR TOP POWER FIT UČVRŠĆUJE I JAČA KOŽU
- Sa morskim algama Guam i bioaktivnim mineralima
Inovativni dizajn „Beauty Tech“, reljefni rebrasti materijal za potencirano masiranje za vrijeme sportskih aktivnosti i dodaci za prozračnost održavaju stalno kožu suhom.


Top s visokom koncentracijom mikroinkapsuliranih morskih algi Guam te bioaktivnim mineralima F.I.R., pravi je kozmetički tretman koji aktivno sudjeluje u jačanju kože, poboljšava mikrocirkulaciju i vodi brigu o dobrom stanju. Zahvaljujući inovativnom dizajnu „Beauty Tech“ parti prirodnu liniju tijela, široki rebrasti pojas pridržava grudi, a dodaci za maksimalnu prozračnost omogućavaju održavanje suhe kože.
Kozmetički rezultati su izvanredni, pokazali su to klinički testovi obavljeni u renomiranim Univerzitetima u Italiji. Koristeći top redovno kroz 30 dana 6 sati dnevno. Kompletni testovi s rezultatima mogu se vidjeti na stranicama guam.it


Fibramar tkanina je materijal koji je nastao kao rezultat istraživanja kozmeto-tekstilnih materijala sa inovativnim dodacima i dizajnom. To je napredna tehnologija izrade vlakana zadnje generacije s bioaktivnim mineralima dalekih infracrvenih zraka F.I.R. ujedinjen s posebno probranim morskim algama Guam koje su mikroinkapsulirane u materijal.

Način upotrebe: Ispod topa ne nositi grudnjak. Kod prvog nošenja lagano rastegnuti rukama. Top se prilagođava obliku tijela nakon prvog nošenja.


Napomena: Top se ne smije nositi za vrijeme trudnoće. Veličine topa nalaze se na dnu pakiranja.


Način održavanja: Perivo na 40°C bez upotrebe omekšivača. Ne centrifugurati. Ne stavljati u sušilicu za rublje. Ne peglati.