Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!
BESPLATNA DOSTAVA

INTHESO MAMA POKLON KUTIJA

150,00 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Prekrasna baršunasta poklon kutija + mazilica za bebu uključuje dvije kreme za mamu za vrijeme i nakon trudnoće; anticelulitna krema 200 ml i krema za učvršćivanje kože trbuha i struka 200 ml.

ŠIFRA: TELU00351
BARCODE: -

1) Inthenso Mamma krema za trbuh 200 ml
Sa morskim algama, fitokolagenom i prirodnim aktivnim tvarima „Maternity care“
Specijalna kreme za trbuh i bokove, te anticelulitna krema namijenjena trudnicama za vrijeme trudnoće i nakon poroda. Ova krema nastala je kao rezultat istraživanja za tretiranje kože u trudnoći i nakon poroda. Zahvaljujući svojoj formulaciji na osnovi prirodnih sastojaka (morskih algi Guam, fitokolagena, karite maslaca i ekstrakta mace) reducira debljinu, učvršćuje kožu i povećava njenu elastičnost.


Način primjene : 1-2 puta dnevno nanijeti kremu na trbuh i bokove kružno masirajući do potpune upijanja.


Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Ne gutati kremu. Držati daleko od dohvata male djece. Ne koristiti u slučaju alergije na neki od sastojaka niti na oštećenoj koži.


Funkcionalni sastojci: Morske alge Guam (Gigartina stellata, Kappaphycus alverezii, Chlorella vulgaris), fitokolagen, karite maslac, ekstrakt mace
Dermatološki testirano, testirano na nikal.

__________________________________________________

2) Inthenso Mamma krema protiv celulita 200 ml

Sa morskim algama, fitokolagenom i prirodnim aktivnim tvarima „Maternity care“

Specijalna krema za uklanjanje celulita sa nogu i stražnjice namijenjena trudnicama za vrijeme trudnoće i nakon poroda. Ova  krema nastala je kao rezultat istraživanja za tretiranje kože u trudnoći i nakon poroda. Zahvaljujući svojoj formulaciji na bazi prirodnih sastojaka (morskih algi Guam, fitokolagena, kofeina, ekstrakta mace i ružičastog papra)  reducira debljinu i učvršćuje kožu. Ova specijalna krema nježno umasirana u kožu pomaže u uklanjanju neestetskih pojava kao što je celulit, održavajući kožu čvrstom i elastičnom.

Način primjene: 1-2 puta dnevno  nanijeti kremu i masirati do potpunog upijanja.

Funkcionalni sastojci: Morske alge Guam (Gigartina stellata, Kappaphycus alverezii, Chlorella vulgaris), fitokolagen, kofein, ekstrakt Mace, ružičasti papar.

Dermatološki testirano, testirano na nikal