Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM KREMA ZA UČVRŠĆIVANJE TIJELA GLICO 150 ML

46,10 KM 36,88 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM Bioactivity krema za učvršćivanje tijela i protiv strija sa glikolnom kiselinom 150 ml - obnavlja funkcionalnost opuštene kože umanjujući s vremenom postojeće strije i djelujući preventivno na stvaranje novih.

ŠIFRA: 510176491
BARCODE: -

Krema je bogata prirodnim aktivnim tvarima koje dubinski vlaže kožu, štite njenu strukturu i pospješuju njeno obnavljanje. Funkcionalni sastojci prisutni u kremi u kombinaciji s algama održavaju optimalne nivoe hidratacije kože. Krema obnavlja funkcionalnost opuštene kože umanjujući s vremenom postojeće strije i djelujući preventivno na stvaranje novih. Koža odmah izgleda kompaktna i elastična, a za vrijeme tretmana vidljiv je estetski napredak na koži. Krema se može koristiti za bedra, stražnjicu, trbuh, grudi i ruke.


Funkcionalni sastojci:hidroglikolni ekstrakt crvene makro alge Gelidium sesquipedale, glikolna kiselina, biolikvefat algi, vodeno glicerinski ekstrakt pantenola, marulja, ekstrak gljive hrastova sjajnica (Reish) i alge.


Način primjene: Nanijeti kremu na mjesta sa strijama i masirati do potpunog upijanja.Preporučuje se kremu nanositi ujutro i navečer.