Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

HLADNA KREMA DREN 200ml

40,60 KM 32,50 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM FANGO DREN KREMA 200 ml - Hladna krema koja svojom ekskluzivnom formulom ciljano tretira kritične točke tijela (noge, bedra i skočne zglobove) koje su napadnute neestetskim pojavama zbog zadržavanja tekućine.

ŠIFRA: TELU00283
BARCODE: -

Dren krema svojom ekskluzivnom formulom ciljano tretira kritične točke tijela (noge, bedra i skočne zglobove) koje su napadnute neestetskim pojavama zbog zadržavanja tekućine.

Kremu se preporučuje lagano umasirati u kožu prije spavanja jer je vrijeme spavanja kroz noć najbolje za drenažni učinak i eliminaciju suvišne tekućine i toksina iz organizma.

Funkcionalni sastojci: alge (bogate jodom, željezom, kalcijem i alginskom kiselinom uspostavljaju ravnotežu, čiste, vlaže i omekšavaju kožu), kofein ima lipolitički i reducirajući efekt, a drenažni komplex (bršljan, Rusco i Escin) smanjuju edeme i povećavaju propusnost kapilara i venski povrat i mentol koji omogućuje da se krema koristi i kod senzibilne kože.

Način primjene: Nanijeti kremu uz laganu masažu do potpunog upijanja. Krema se može koristiti svakodnevno tijekom tri tjedna.

Napomena: Proizvod sadrži visok postotak soli koji potencira drenažu, tako da se nakon nekoliko sati od nanošenja kreme može formirati bijeli sloj koji treba isprati vodom. Rezultat je kompaktna i elastična koža. 

Upozorenje: Ne nanositi kremu u slučaju alergije na sastojke proizvoda i na kožu koja je oštećena ili iritirana.