Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

INTHENSO NOĆNA KREMA 200ml

71,60 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM Inthenso Salina noćna krema 200 ml - Djeluje za vrijeme noćnog odmora, pospješujući drenažu viška tjelesnih tekućina a ima i lipolitički učinak na lokalne masne naslage.

ŠIFRA: GUAM00002
BARCODE: -


Krema predstavlja intenzivan tretman za postizanje vitkosti tijela sa jakim drenirajućim učinkom. Djeluje za vrijeme noćnog odmora, pospješujući drenažu viška tjelesnih tekućina a ima i lipolitički učinak na lokalne masne naslage.


Osnovu formule čine morske alge, soli Mrtvog mora, vitamina E, kofein i ekstrakt mace koji se zajedno aktiviraju noću i koriste prirodni bioritam kože.

Krema ispravlja nepravilnosti na koži, ostavljajući je zategnutom, elastičnom i čvršćom.


Način primjene: Prije odlaska na spavanje nanijeti kremu na noge i butine laganim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Krema se ne ispire i ne ostavlja tragove nakon nanošenja.
Mjere opreza: Aktivni sastojci koji pospješuju kožnu mikrocirkulaciju mogu izazvati lagano crvenilo i toplinu na mjestima nanošenja ali je ona kratkotrajna. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom te intimnim dijelovima tijela. Oprati ruke nakon nanošenja kreme.


Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Ne gutati proizvod. Držati daleko od dohvata male djece. Ne koristiti u slučaju alergije na sastojke proizvoda niti na oštećenoj koži.