Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

LIPOREDUKCIJSKA KREMA -FIR-200ML

59,70 KM 47,75 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM FIR krema za liporedukciju 200 ml - Kliničke studije potvrdile su učinak ove kreme koja čini tijelo vitkijim, remodelira ga i djeluje protiv tvrdokornog celulita.

ŠIFRA: TELU00299
BARCODE: -

Tretman s kremom koji smanjuje celulit i podkožne nakupine pa čak i one koje se teško uklanjaju, a nalaze se na bedrima i stražnjici. Kliničke studije potvrdile su učinak ove kreme koja čini tijelo vitkijim, remodelira ga i djeluje protiv celulita. Klinički testovi provedeni su na poznatom talijanskom univerzitetu uz upotrebu plikometra instrumenta koji je namijenjen mjerenju površine kožnog nabora. Rezultat je pokazao da se nakon 30 dana tretmana kremom smanjuje celulit i podkožne naslage te obujam bedara prosječno za 2,5 cm. Test je proveden na uzorku od 25 žena koje su imale celulit u starosti od 18 do 65 godina života.


Funkcionalni sastojci: Mješavina ekstrakataalge Fucus vesiculosus i Laminaria digitata, bršljana, divljeg kestena i breze: djeluje na celulit pojačavanjem podkožne mikrocirkulacije, smanjenjem zadržavanja tekućine i masnih naslaga, dok kofein ima lipolitičku aktivnost.
Mineralni tormalins zagrijavajućim kompleksom, stimulira mikrocirkulaciju zahvaljujući fizikalnom fenomenu apsorpcije tjelesne temperature koja se zatim vraća u obliku dalekih infracrvenih zraka FIR sa svim prednostima za stanice i tkivo.


Način primjene: Masirati veću količinu kreme na dijelovima tijela s celulitom do potpune apsorpcije. Preporučuje se dva nanošenja dnevno.


Napomena: Proizvod može izazvati lagano zagrijavanje i peckanje praćeno slabim crvenilom kože koje može trajati nekoliko minuta ili duže ovisno o količini proizvoda koji smo nanijeli. Kozmetički proizvod, dermatološki testiran. Za vanjsku primjenu.