Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

ZENZERO toaletna voda 50 ml.

49,80 KM 39,85 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Mirisi i arome dalekih toplih zemalja izlazećeg sunca, kreiraju svježi miris na začine. Uvod je vibrirajući zahvaljujući svježini kombinacije agruma i maline, nakon čega slijede latice frezije i orhideje. Srce je gurmansko: note koje podsjećaju na kekse, bademe i čokoladu čine neodoljiv miris istaknut vanilijom i karamelom. Kraj otvara oštar miris đumbira i pačulija omekšan mahovinom i bijelim drvom.

ŠIFRA: 510176379
BARCODE: -

 

Tamo gdje se rađa sunce zrak miriše na začine, bademe i cvijeće. Trenutak bijega u egzotične rafinirane tonove koji se otvaraju korak po korak. Fiori di Zenzero je mirisna linija koja obavija tijelo ostavljajući na koži osjećaj zadovoljstva.

Linija rođena iz ljubavi prema prirodi i prema ljepoti. Dragocjene formule na osnovu prirodnih biljnih sastojaka i veličanstvenih, senzulanih mirisa koji nas obavijaju ispunjavajući sve naše želje i darujući nam trenutke čistog užitka.

Svi proizvodi iz linije imaju slijedeće garancije: ne sadrže parabene, parafine, mineralna ulja, GMO, SLS, SLES, DEA, formaldehid, dermatološki su testirani, testirani su na nikal, a nisu testirani na životinjama.