Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!
OUTLET

ENER PLUS ADULTI 15x10ml MONODOZE

33,80 KM 13,55 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

ENER PLUS ADULTI - tekući dodatak prehrani za svladavanje psihičkog i fizičkog umora na bazi meda, aronije, datulja i rižinih klica.

ŠIFRA: TELU00292
BARCODE: -

ENER PLUS ADULTI,  15 vrećica monodoza

ARONIJA + DATULA + RIŽINE KLICE

Dodatak prehrani s medom, matičnom mliječi, ekstraktima mate, ginka i rodiole

Bez glutena, laktoze, konzervansa  i bojila

 

Mate (Ilex paraguariensis A,St, Hill) - Jačanje

Ginko (Ginkgo biloba L.)  - Pamćenje

Dodatak prehrani na osnovu fruttoligolisata* i biljnih ekstrakata koji imaju jačajuća svojstva kao što su mate i rodiola koji su se pokazali korisnim  za savladavanje fizičkog i psihičkog umora. Rodiola djeluje na normaliziranje raspoloženja dok ginko najstarije stablo na svijetu pomaže pamćenju i intelektualnim funkcijama. Proizvod sadrži još med i matičnu mliječ.

FRUTTOLIGOLISATO* predstavlja mješavinu soka aronije, soka datule i soka iz proklijale riže, koja je posebno bogata fitonutrijentima.

Proklijala riža proizvedena je u parku prirode Lessina. Dobiva se koristeći izvorske vode kontrolirane temperature, a bogata je mikronutrijentima. Koncentrirani sok datule dobiva se iz ploda mediteranske afričke biljke. Koncentrirani sok aronije, biljke porijeklom iz Sjeverne Amerike  izrazito ljubičastih plodova pokazao se korisnim za jačanje i održavanje prirodnih obrambenih funkcija organizma.

Način primjene: 1 vrećica dnevno ujutro prije jela ili prema potrebi, nerazrijeđena ili razrijeđena vodom ili nekom drugom tekućinom.

Neto količina: 15 vrećica od 10 ml  = 150 ml (196 g)

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze nesmiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Sadrži ginko  pa ukoliko koristite lijekove protiv zgrušavanja krvi prije upotrebe treba savjetovati liječnika.

Ne uzimati za vrijeme trudnoće i dojenja.