Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

ULJE ZA SUNČANJE SPF 15 150ml

39,30 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Ulje za sunčanje SPF 15 - za lice, tijelo i kosu - kozmetika dizajnirana za one koji žele intenzivnu boju brzo. Štiti kožu i potiče blistavu i dugotrajnu preplanulost.

ŠIFRA: 510176156
BARCODE: -

Ulje namjenjeno svima koji žele intenzivnu boju u kratkom vremenskom razdoblju. Laganom teksturom, prozirnošću i brzom apsorpcijom odlično se fiksira za kožu. Otporno je na vodu i znoj. Formula je na osnovu jednostanične vode iz slatke naranče iz biouzgoja koja djeluje antioksidativno, ulja Loafah-a, oleil tirozina i biljnog melanina koji potencira djelovanje prirodnog melanina osiguravajući jednolično i trajno tamnjenje kože. Ulje je idealno i za njegu kose koju hrani, daje joj vlagu te je štiti od pretjeranog izlaganja suncu i slanoj vodi, pomažući i u održavanju boje.

Odabir faktora preporučuje se prema vašem fototipu - za osobe svijetle kose i kože veći faktori, a za osobe tamne kose i kože manji faktori.

Način primjene: Prije i za vrijeme sunčanja veću količinu ulja jednolično raspršiti na lice, tijelo i kosu, izbjegavajući kontakt s očima. Ponavljati u slučaju dužeg izlaganja suncu.