Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

FIORI DI COTONE GEL/ŠAMPON 150 ML

22,20 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Fiori di Cotone- Šampon za kupanje sa uljem pamuka i badema i hidrolatom hamamelisa iz bio uzgoja 150ml. Specifična formula za pranje s posebnom nježnošću kože i kose vašeg djeteta. Njegova mekana pjena pažljivo uklanja nečistoću uvažavajući prirodni pH dječje kože. Ulje pamuka i ulje slatkog badema iz bio uzgoja omekšavaju i štite kožu. Hidrolati kamilice i hamamelisa osvježavaju i smanjuju crvenilo. Ne iritira i ne izaziva crvenilo očiju.

ŠIFRA: 510176513
BARCODE: -


Fiori di Cotone- Šampon za kupanje sa uljem pamuka i badema i hidrolatom hamamelisa iz bio uzgoja 150ml


Kada netaknuta priroda zagrli slatke cvjetove pamuka otkriva se čarolija. Magični čisti i slatki cvijet pamuka čuva dječju kožu. Specifična formula za pranje s posebnom nježnošću kože i kose vašeg djeteta. Njegova mekana pjena pažljivo uklanja nečistoću uvažavajući prirodni pH dječje kože. Ulje pamuka i ulje slatkog badema iz bio uzgoja omekšavaju i štite kožu. Hidrolati kamilice i hamamelisa osvježavaju i smanjuju crvenilo. Ne iritira i ne izaziva crvenilo očiju.

Način primjene: Staviti malu količinu na prirodnu spužvicu ili na vrh prstiju i lagano masirati po vlažnoj dječjoj koži i kosi. Pažljivo isprati.

Garancije: Miris je bez alergena. 97% od ukupnih sastojaka je prirodnog porijekla, a 91% od ukupnih sastojaka je iz biološkog uzgoja. Bez parabena, bez parafina, bez mineralnih ulja, bez GMO, bez SLS i SLES, bez DEA, testirano na nikal, dermatološki testirano i nije testirano na životinjama.

Nakon otvaranja potrošiti proizvod u roku od 6 mjeseci.