Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

BOČICA NATUREL 260ml -RESPO

25,90 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Bočica Natural s izuzetno mekim sisačem sličnija je dojci. Široki sisač oblika dojke i fleksibilnog spiralnog dizajna s udobnim laticama omogućuje prirodno zahvaćanje te omogućuje kombiniranje dojenja i hranjenja iz bočice.

ŠIFRA: 8710103561545
BARCODE: -

Dječja bočica Natural 260 ml ima dudu s polaganim protokom i transparentnim poklopcem. 0 % BPA. Izvrsno za kombiniranje hranjenja dojenjem i preko bočice. Posebno osmišljene meke latice koje smanjuju kolike. Napredan sustav protiv grčeva, koji smanjuje rizik od razvoja grčeva tijekom hranjenja.


-Udobni rubovi štite dudu od deformiranja.
-Prirodan način hranjenja bočicom – razvijen s preko 25 godina kliničkog iskustva.
-Prirodna reakcija sisanja – nova boca ima posebno oblikovanu dudu u obliku dojke za prirodno sisanje, koja pomaže u kombinaciji dojenja i hranjenja bocom.
-Prirodni oblik pomaže djetetu prirodno pomicanje jezika i korištenje refleksa usisavanja kao kada doji, a dijete kontrolira protok mlijeka, kao u prirodnom dojenju.
-Jedinstveni dizajn pruža udobnu udobnost i pruža iznimnu mekoću i fleksibilnost dude, što olakšava djetetu da kombinira dojenje i hranjenje bocom, te smanjuje rizik od razvoja grčeva.
-Hranjenje je još prirodnije i ugodnije.
-Napredni sustav protiv grčeva – dva ventila spuštaju zrak u bocu, a ne u trbuh djeteta, što osigurava nesmetano i smireno hranjenje, kliničke studije pokazuju da bočice AVENT uvelike smanjuju kolike.
-Jednostavna za uporabu i čišćenje – novodizajniran široki vrat bočice olakšava punjenje i čišćenje.
-Sastoji se od samo nekoliko dijelova za brzo i jednostavno sastavljanje.
-Prirodnog oblika pa se lako drži – lako se drži i prima u svim smjerovima, također pogodna za ruke male djece.
-Izrađena od polipropilena (PP) 0 % BPA.
-Čvrsti poklopac sprečava prolijevanje i propusnost.
-Bočica Natural Aptal Philips Avent je komatibilna s proizvodima tvrtke Philips Avent, osim klasičnih držača za bočice i ručki Classic.