Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM FLASTERI ZA TRBUH I STRUK

69,30 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Flasteri na efikasan način direktno djeluju na problem vitkosti trbuha i struka stavljajući u odnos prirodne morske alge i morsku glinu iz špilja s mješavinom ekstrakata (kofein, gotu kola, aloa vera, bršljan, divlji kesten i bodljikava veprina ) i aktivnih minerala. Sa algama – intenzivna, kontinuirana i ciljana aktivnost kroz 8 sati.

ŠIFRA: 510176446
BARCODE: -

Guam flasteri za trbuh i struk ugodni su za nošenje, izrađeni iz mekanog materijala koji prijanja, modelirajući se prema tijelu. Nisu vidljivi ispod odjeće, a mogu se koristiti i po noći i po danu. Flasteri su posebno pripremljeni kako bi se lako skidali s kože.


Način primjene:
1. Očistiti dijelove tijela na koje ćemo zalijepiti flaster, provjeravajući da je koža suha i čista
2. Izvaditi flaster iz pakiranja i ponovo pažljivo zatvoriti pakiranje kako bi pravilno sačuvali preostale flastere u pakiranju
3. Potpuno ukloniti zaštitni film sa flastera i pozicionirati otvor na flasteru na pupak držeći flaster rastegnutim. Kompletirati nanošenje lijepeći flaster cijelom svojom duljinom prelazeći rukom preko flastera kako bi se dobro zalijepio.
4. Ostaviti flaster da djeluje 8 sati s preporukom da se ne prekoračuje vrijeme držanja.
5. Po isteku 8 sati, skinuti flaster bez potezanja ili korištenja vode
6. Preporučuje se flaster nanositi 2 puta tjedno u pravilnim intervalima
Proizvod ne masti kožu i lako se skida.


Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Flaster je za jednokratnu upotrebu i ne smije se koristiti ponovo. Nanositi ga samo na trbuh i struk, na neoštećenu, čistu i suhu kožu. Ne koristiti odmah nakon depilacije. Oprati ruke nakon upotrebe. Eventualno zagrijavanje ili peckanje na mjestima gdje je stavljen flaster normalna je pojava i ukazuje na efikasnost proizvoda.
Držati daleko od djece. Prekinuti tretman u slučaju vidljive iritacije kože. Ne koristiti za vrijeme trudnoće ili dojenja. Paziti da ne dođe u kontakt s očima ili sluznicom.