Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM TAJICE SHAPE-UP

119,30 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Anticelulitne tajice SHAPE-UP SoftTouch S-M- remodeliraju i podižu stražnjicu, poboljšavaju kožnu mikrocirkulaciju i reduciraju celulit.

ŠIFRA: 510176555
BARCODE: -

GUAM tajice SHAPE-UP SoftTouch
• remodeliraju i podižu stražnjicu
• poboljšavaju kožnu mikrocirkulaciju
• reduciraju celulit


Tajice sadrže:
• morske alge mikroinkapsulirane u materijal sa polaganim otpuštanjem aktivnih tvari u kožu
• materijal EMANA, mikrovlakna iz poliamida sa bioaktivnim kristalima minerala koji apsorbiraju
Tjelesnu temperaturu i zatim ih otpuštaju u obliku dalekih infracrvenih zraka (F.I.R.)
• ekskluzivni dizajn koji modelira i podiže stražnjicu produžavajuži siluetu
• mekani materijal s efektom Soft-Touch


Tajice SOFTOUCH SHAPE-UP izrađene su od vlakana Emana, inteligentnog materijala koji sadrži bioaktivne kristale minerala koji apsorbiraju tjelesnu temperaturu da bi je nakon toga otpustili u obliku dalekih infracrvenih zraka FIR. Daleke infracrvene zrake su elektromagnetski valovi esencijalni za dobrobit organizma i koriste se u medicinskim terapijama. Bioaktivni kristali minerala i mikrokapsule morskih algi pospješuju mikrocirkulaciju na nivou kože, a kako su ugrađeni u materijal obavljaju svoju funkciju za cijelo vrijeme trajanja tajica. Anticelulitno djelovanje ne prestaje s prestankom djelovanja aktivnih komponenti algi ni nakon pranja tajica jer kristali minerala ostaju i obavljaju svoju funkciju. Tajice su udobne tako da omogućuju slobodno kretanje tijekom cijelog dana. Kretanjem masiraju noge, bedra i stražnjicu i na mjestima koja su teško dostupna, reduciraju celulit i podkožne masne naslage te vode brigu o tvom dobrom stanju i ljepoti, izdužujući siluetu.


Način upotrebe: Ispod tajica nositi donje rublje. Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno lagano rukama raširiti materijal. Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvih nošenja. Rezultati su vidljivi nošenjem tajica 6 sati dnevno u trajanju od najmanje 30 dana.


Napomena: Tajice se mogu nositi nakon poroda, a ne smiju se nositi za vrijeme trudnoće.


Veličine tajica nalaze se u tablici na dnu pakiranja.
Način održavanja: Perivo na 40°C bez upotrebe omekšivača, koji mogu utjecati na elastičnost materijala. Ne centrifugirati. Ne stavljati u sušilicu za rublje. Ne peglati.


Sastojci Guam mikrokapsule: voda, kaprilni i kaprinski trigliceridi, alga Laminaria digitata u prahu,
materijal od mikro vlakana Emana (82%) – tehnologija koja je certificirana i sigurna za kožu, znanstveno testirana po internacionalnim protokolima provedenim u nezavisnim laboratorijima.

Emana ima certifikat Oeko-Tex klasa I.

Dostupne veličine: XS-S, S-M i L-XL.