Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

GUAM TAJICE SPORT ACTIVE L-XL

108,00 KM 86,40 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

GUAM ANTICELULITNE TAJICE ACTIVE L-XL. Kroj visokog struka i apsolutni komfor za ravnanje trbuha i anticelulitni učinak. Materijal Emana bez šavova.

ŠIFRA: 510176537
BARCODE: -

Sa mikroinkapsuliranim morskim algama i dalekim infracrvenim zrakama (F.I.R.).

Reducira celulit (neestetske pojave na koži).
Kroj visokog struka i apsolutni komfor za ravnanje trbuha.
Materijal Emana bez šavova.
Tajice ACTIVE TRASPIRANTE GUAM, izrađene su od vlakana Emana s iskorištavanjem dobrobiti dalekih infracrvenih zraka. FIR i mikroinkapsuliranih morskih algi sa polaganim otpuštanjem aktivnih komponenti. Koriste tehnologiju prozračnog materijala MICROMESH - mikro mreže koja ima prozračna svojstva i lako se suši. Lagani materijal, krojeni visok struk i tehnologija bez šavova daju osjećaj slobode idealan za kretanje i sportske aktivnosti. Bioaktivni kristali minerala poboljšavaju mikrocirkulaciju na nivou kože, a kako su integrirani u niti materijala obavljaju svoju funkciju za vrijeme cjelokupnog trajanja tajica, Tajice su udobne za nošenje i dozvoljavaju slobodno kretanje za vrijeme sportskih aktivnosti vršeći kontinuiranu masažu koja omogućuje apsorpciju bio aktivnih minerala u kožu. Kretanjem masira i nedostupne dijelove nogu, reducira celulit i potkožne naslage te vodi brigu o tvojoj ljepoti.

• Poboljšavaju mikrocirkulaciju
• Koža je čvršća i kompaktnija
• Za sva godišnja doba
• Lagani materijal koji potpuno pokriva kožu

Način upotrebe: Ispod tajica obući intimnu odjeću. Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno lagano raširiti materijal rukama. Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvog nošenja. Upozorenje: Tajice se mogu koristiti nakon trudnoće. NE SMIJU SE KORISTITI ZA VRIJEME TRUDNOĆE.

Održavanje: Tajice su perive na 40˚C.

Preporuka: Najbolje ih je nositi u kombinaciji s top activom Guam. Mikrovlakna Emana dobivena su certificiranom tehnologijom i sigurna su za kožu, naučno su ispitana u neutralnom laboratoriju internacionalnim protokolima.

Emana ima certifikat OEKO-TEX KLASA I