Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!

DIVLJI BIJELI LUK, kapsule 30 kom.

8,55 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Jedna kapsula sadrži 300mg ekstrakta srijemoša, divljeg bijelog luka. Služi kao dopuna prehrani, za čišćenje organizma od toksina, za zaštitu srca i krvnih žila, snižavanje krvnog tlaka i masnoće u organizmu.

ŠIFRA: 510176458
BARCODE: -

Srijemoš, kapsule sa ekstraktom divljeg bijelog luka (Allium ursinum L.)
Služi kao dopuna prehrani, za čišćenje organizma od toksina, za zaštitu srca i krvnih žila, snižavanje krvnog tlaka i masnoće u organizmu. Divlji bijeli luk u obliku ekstrakta u kapsulama, pomaže kod visokog krvnog tlaka, povišene masnoće u krvi i štiti srce i krvne žile.

Sadrži značajne sastojke koji sadrže sumpor (tiosulfinati) od kojih je najpoznatiji alicin. Ovi spojevi su odgovorni za specifičan miris biljke ali i za medicinsko djelovanje.

Opis proizvoda i namjena:
Divlji bijeli luk u obliku ekstrakta u kapsulama, pomaže kod visokog krvnog tlaka, povišene masnoće u krvi i štiti srce i krvne žile. Sadrži značajne sastojke koji sadrže sumpor (tiosulfinati) od kojih je najpoznatiji alicin. Ovi spojevi su odgovorni za specifičan miris biljke ali i za medicinsko djelovanje.

Alicin snižava LDL holesterol i trigliceride a povećava HDL holesterol. Ovo pomaže u sprečavanju nastanka bolesti srca i krvnih žila, koje rezultiraju pojavom srčanom i moždanog udara i arteriosklerozom. Alicin može pomoći u održanju zdravlja cjelokupnog kardio-vaskularnog sistema.

Srijemoš – sastav proizvoda:
Jedna kapsula od 1 g, sadrži 300 mg ekstrakta divljeg bijelog luka (Allium ursinum L.)

Način primjene:
3x 1 kapsula dnevno tokom 60 dana.