Za narudžbe vrijednosti iznad 100KM dostava je BESPLATNA!
OUTLET

LILLA gel za tuširanje 200ml. NAT

20,60 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Note jorgovana i ljiljana bude osjećaje i tonificiraju kožu zahvaljujući mekanom i kremastom gelu za tuširanje. Njegova formulacija na osnovu biljnih tenzida nježno pere kožu, poštujući njenu hidrolipidnu ravnotežu i ostavljajući je hidratantnom i osvježenom. Način primjene: Nanijeti gel na mokru kožu tijela, umasirati i isprati vodom.

ŠIFRA: 510176332
BARCODE: -

Kada se govori o cvijeću, jorgovan predstavlja simbol mladosti spremljen u dragocjene mirisne pupoljke. Njegov susret s bijelim ljiljanom rađa simfoniju cvijetnih akorda zagrijanu nježnim baršunastim notama vanilije. Rascvjetani vrt koji se otkriva u božanskom raju latica i boja...

Linija rođena iz ljubavi prema prirodi i prema ljepoti. Dragocjeni proizvodi formulirani su na osnovu prirodnih biljnih sastojaka i veličanstvenih, senzualnih mirisa koji ispunjavaju želje i daruju trenutke čistog užitka.

Poštujući okoliš i Vašu kožu proizvodi Nature’s imaju slijedeće garancije: bez parabena, bez parafina, bez mineralnih ulja, bez GMO, bez SLS i SLES, bez DEA, testirani su na nikal, dermatološki testirani i nisu testirani na životinjama.